Ta del av grymma deals 😊

Hej, sitter du hemma i dessa tider? Jag gör det lite mer Àn vanligt, dÄ en del aktiviteter Àr instÀllda.. Men dÄ har jag ett tips till dig..

Om du vill ha bra deals sÄ har jag tipset till dig!

Klicka in dig HÄR! För att ta del av grymma deals! Apotekartiklar, mĂŒsli, klĂ€der, vad du nu kan behöva 🙂

(innehÄller adlinks)

Publicerat av

TrÀning Löpning Lycka - Johanna L

Jag Àr en upplevelsejunkie, tycker om nya Àventyr och upplevelser. GÀrna ska de utföras med hjÀlp av min egna kropp, dÀr den fÄr utmanas, sÀttas pÄ prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptÀcka nya saker med hjÀlp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptÀcka platser till fots. Jag Àr utbildad Personlig trÀnare & Löpcoach, har trÀnat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer Àn gÀrna delar med mig av.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.