Äpplen…

Det här året har vi fått så mycket äpplen på våra fyra äppelträd. Det har varit lite svårt att hinna ta rätt på alla, och jag vet inte hur mycket äpplen som ramlat ner och skadats som vi har fått köra bort?!

Mycket äpplen som ramlat ner…

Det har varit så mycket äpplen, vi vet inte vad vi skulle göra med alla. Jag har kokat massor med äppelmos som nu ligger i frysen. Vi har flera helger gjort äppelpaj. Vi har med äpplen till jobbet som “mellis” och äter då minst 2 st per dag. Jag har också bakat flera äppelkakor som vi har frusit in och har att ta fram om vi får besök eller vill fika en helg.

Äppelmos

Det är så tråkigt att låta all frukt förgås, men vi kan verkligen inte hinna ta hand om allt.. så många skottkärror har jag kört bort med frukt som skadats och ruttnat. Det är ju roligt att det är mycket så vi kan ta reda på dem och fylla frysen, men vi ska ju hinna äta upp också… hur har ni det, har ni äppelträd och har ni fått mycket äpplen i år?

En av flera äppelkakor.

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.