Sommar, nu känns det på riktigt…

…och precis därför så har jag nu säkert jinxat allt och värmen försvinner. Men det känns nu den sista veckan som att sommaren verkligen är på ingång, det är lite lediga dagar, solen skiner, det är varmt, vi kan grilla och sitta ute och äta, vi håller på i trädgården, planterar tomater, målar båten, tränar ute och mycket mer. Mycket av det där som hör till sommaren, som gör det lite lättare, lite roligare och vi slipper ha mössa och vantar i högsta beredskap när vi ska iväg. Ett säkert tecken är när jag kan gå barfota i bara ett par sandaler till jobbet 🙂 Och snart snart kommer jag också att kunna ha på mig klänning, jag är lite för mycket fryslort för att våga ta på mig det än, för även om jag tycker att det är varmt så vill jag verkligen inte frysa vilket jag kan tycka att jag lätt gör i klänning dumt nog. Även om det är otroligt skönt en varm sommardag att glida runt i en klänning, det är luftigt, praktiskt om du vill byta om vid badplatsen och fint.

Jag har flera klänningar hemma som jag gärna vill börja använda utan att behöva ha strumpbyxor under eller kavaj över. Är Du som jag sugen på att ta fram klänningen? Här kommer några tips på fina sommarklänningar, för vardagen, kvällen eller festen samt några fina armband att kombinera med 🙂

Sommarklänningar, Tips på sommarklänningar 2017

1. Svart klänning // 2. Randig klänning // 3. Rödrutig klänning 4. // Ljus blommig klänning // 5. Silverarmband med sten // 6. Guld/Silverarmband // 7. Stelt brett silverarmband // 8. Silverarmband

(adlinks)

Ha en finns helg och så håller vi tummarna för att värmen stannas 🙂

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.