Personlig träning, Vad är det jag erbjuder?

Vad innebär de olika passen som jag har att erbjuda, och vilket pass är för just Dig? Jag tänkte här försöka att ge en beskrivning av innehållet och hur jag tänker mig upplägg. Självklart är det så att de erbjudanden som finns kan kombineras och justeras efter just Dina önskemål, hör av dig så kan vi komma fram till vad som passa just Dig bäst!

Personliga träningspass (60-120 min, 1 – fler tillfällen)
Detta är pass där vi innan kommunicerar vad det är just du vill träna och få ut av passen, jag planerar ett pass som vi genomför mer eller mindre tillsammans, jag kommer att vara med och puscha på och styra passet. Inga pass är huggna i sten och flexibilitet under passet är viktigt utifrån just dagens förutsättningar.

Personliga träningsprogram (personliga/online, olika antal veckor)
Vi kommunicerar vad det är för mål du har, vilken bakgrund som finns och under hur lång tid du vill ha träningsprogram. Jag sätter sedan ihop ett program som passar det vi kommit överens om, under veckorna så ingår även att vi kan ha kontakt och justera om så behövs samt avstämning av hur det går.

Gruppträning (60-90 min, liten/stor grupp, 1 – flera tillfällen)
Här tränar vi i grupp, liten eller stor. Vi har innan kommit överens om vad syftet med gruppens träning är så lägger jag upp ett pass/flera pass som vi tränar tillsammans, jag är med och puschar och ger tips och råd under tiden. Jag kommer att lägga upp passen så att det inte spelar någon roll vilken nivå deltagarna i gruppen har, man kommer att kunna vara med även om grundförutsättningarna ser olika ut.

Föreläsningar (inkl/exkl uteaktiviteter)
Jag föreläser om Löpning, Orientering, Konditionsidrott. Vi kommer innan överens om inriktningen på innehållet samt vilken målgrupp som ska lyssna. Självklart kan vi också kombinera en föreläsning med en praktisk övning/träning om det är önskvärt.

Och som alltid, vill Du vet mer så gå in på hemsidan Träning Löpning Lycka

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.