14 frågor om Träningsrutiner!

Hej hej 🙂 Söndag och vi har kommit till nästan mitten av juni, sommar typ ju… en vecka till midsommar och sen börjar det bli semestertider på riktigt, jag har en lång ledighet framför mig…

Löpteknik; Löpskolning, Löpekonomi

Jag tänkte idag svara på 14 frågor kring mina Träningsrutiner, vad svarar Du på följande frågor?

 1. Vad har jag i öronen när jag tränar? – Oftast inget, men om jag har något så är det blandat, rock och pop, gärna med lite fart och tryck så jag blir peppad!
 2. Vad finns i min träningsväska? – Det enda som alltid ligger i väskan är låset till skåpet på gymmet, i övrigt packar jag till varje tillfälle. Träningskläder och skor typ…
 3. Min favoritmuskel? – Pectoralis och Deltoideus, alltså bröstmusklerna och breda ryggmuskeln 🙂
 4. Mål med min träning? – Må bra och vara pigg, jag vill orka vara aktiv i min vardag. Jag blir så mycket piggare av att träna så därför vill jag fortsätta och hålla i träningen, träna varierat för att det ska vara roligt 🙂
 5. Favoritövning? – Raka marklyft är en favorit, rumpa, baksida lår och rygg får sig en omgång, även att träna bröst i Cable cross är en favorit hos mig, både uppifrån och nedifrån.
 6. Mina inspirationskällor? – Alla som kämpar och vågar, de som sätter upp mål och jobbar mot dem. GRYMT!
 7. Då mår jag som bäst? – Efter ett hårt träningspass, så nöjd med mig själv 🙂 När jag får hänga med min lilla familj, och ännu bättre kommer det att bli när vi snart är tre st 🙂
 8. Favoritkonditionsträning? – Tröskelintervaller i skog, helt obanat, men inte för stökigt på backen, typ tallhed och 6-8 minuters intervaller, det är min grej 🙂
 9. Favoritidrott? – För mig blir det orientering, så grymt roligt och en sport där huvud och kropp måste samarbeta på topp under press och fysisk trötthet!
 10. Favoritmellis? – Frukt, äter frukt varje dag till mellanmål!
 11. När tränar jag allra mest? – Svårt att säga, när jag kommer in i ett flow. Förr när jag satsade mer så tränade jag helt klart mest under vintern då jag gjorde min grundträning, mycket långa pass, hårda långa intervaller och styrka.
 12. Favoritlivsmedel? – Haloumi, funkar ju till så mycket 🙂
 13. Detta tränar jag allra helst i? – Kortbyxor och sport-BH, möjligtvis ett linne också 🙂
 14. Hur ser en perfekt träningsvecka ut? – Ett längre pass löpning eller skidor, ett intervallpass, ett kombipass där jag tränar kondition plus hela kroppen, två renodlade styrkepass över/underkropp. Och 1-2 vilodagar!
Träningskläder; Personlig tränare; Löpcoach
Tränar gärna i kortbyxor och Sport-BH

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

2 reaktioner till “14 frågor om Träningsrutiner!”

 1. Vilka roliga frågor 🙂 skall nog skrapa ihop mina svar i ett eget blogginlägg 🙂

  Vi är helt olika när det kommer till träningsväska. Har hur mycket olika saker som helst i min väska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.