Frihet för mig!

Frihet! hur definierar Du det? För mig är frihet otroligt viktigt, att ha möjlighet att välja. Om det så gäller mat, resor, utflykter, helgaktiviteter osv…

Frihet är att välja vad JAG gör på min fritid, att välja att vara ute, att ha möjligheten att ta bilen till en vandringsled eller fors för att njuta av naturen. Det är inte alltid jag väljer att göra just det, men jag kan om jag vill, jag har den friheten att kunna välja. JAG TAR MIG DEN FRIHETEN!

Åndalsnes, Norge, Utsikt
Lunch högt upp ovanför Åndalsnes… Tillsammans med Min favorit <3

Hur definierar Du frihet? Berätta gärna 🙂 Det kan ju vara så olika och inget är rätt eller fel… Att ha möjligheten att göra val som verkligen känns bra och ger mycket energi är frihet för mig. Jag/Vi gör många val i vardagen, väljer när vi är lediga vad vi ska hitta på och försöker att så ofta som möjligt komma ut på äventyr, stora som små, långt bort som nära… Och vi tänker oss fortsätta göra dessa val även när knodden kommer… Han ska få vara med på äventyr och utflykter från första början 🙂

White water rafting, Nya Zeeland, Äventyr, Upplevelse
Rafting, Nya Zeeland

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.