#TB Vasaloppet, ett år sen

Första söndagen i mars, det är nu ett år sen jag var med och åkte Vasaloppet senast. (Har åkt 3 gånger, även -04 och -07) Så idag tänkte jag ta och göra en tillbakablick på den dagen.

Ett år sen, jag känner i år inget sug efter att åka igen. Mest troligt på grund av den lille i magen. Annars brukar jag kunna känna lite att det skulle vara roligt att åka igen… Får se hur det blir i framtiden?! Man vet aldrig om det blir någon mer gång…

Mycket skidåkning i Harsa förra året

Idag blir det till att kolla lite på loppet på TV, ha det igång i bakgrunden så jag kan kolla till ibland. HÄR är min rapport från loppet. Och nedan är min Vasaloppsfilm 🙂

Johannas Vasalopp, 2018

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.