Besök i helgen :)

Det kommer att bli en trevlig helg. Vi får nämligen besök av mamma och Inge och de två små hundarna, så roligt 🙂 Så vi håller tummarna för bra väder så att vi kan vara ute!

De här två små kommer och hälsar på 🙂

Det ska bli roligt att de kommer och hälsar på, vi ses ju inte så ofta då dt är så långt mellan oss. Och just nu är jag i ett sånt läge att jag egentligen gärna skulle ha mamma lite närmare. Med en växande mage och med en liten på väg så hade det varit skönt att ha mamma nära. Men det är ju som det är och det kommer att bli bra ändå 🙂

Som sagt så hoppas vi på finväder så vi kan visa runt lite här och så att vi kan ta promenader. Ska bli skönt att träffas lite! Sen kommer vi att åka ner någon helg innan knodden kommer för att hälsa på och kanske hämta lite grejer till knodd som jag hade när jag var liten 🙂

Hoppas på finväder 🙂

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.