Magen i vecka 23 (22+4)

God morgon söndag, skönt med helg. Jag är ett tillstånd av konstant trötthet… Annars mår jag bara bra 🙂

Det är så skönt att ha passerat hälften av tiden, å ena sidan känns det som att det kommer att gå fort sista tiden. Men å andra sidan kommer vi säkert tycka att tiden går för långsamt innan Knodden är här. Det är ju en del saker att förbereda innan som vi ska hinna med så det är väl tur att det ändå är några månader kvar…

Vi är nu som rubriken säger i vecka 23 (22+4) och magen ser nu ut så här (bild nedan) och den kommer väl med all säkerhet att växa på sig en del kommande månader…

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.