Laga Matlådor

Ett sätt att hålla koll på både vad Du får i Dig för mat och Din ekonomi så tycker jag ett smart val är att laga matlådor! Vi gör det i 99,9 % av fallen.

Matlådor är som sagt bra både rent ekonomiskt men också för att ha koll på den mat Du äter. Det är så lätt att gå ut på lunchen, gå på en lunchbuffé där det lätt blir lite för mycket mat, och Du vet inte alltid allt som finns i maten. Men om Du lagar egna matlådor så vet Du vad som finns i maten och Du kan portionera storleken efter Dina energibehov. Att någon gång ibland gå ut är inget fel, och så klart väljer Du helt själv hur Du gör. Vi ser också den ekonomiska vinningen i att laga lite mer mat till middag som vi sen också kan äta till lunch i matlådan.

Glasmatlådor

Just det att själv avgöra storleken på Din portion är en av nycklarna till att hålla en bra nivå på energiintaget och det behov som just Du har. Vi har alla olika stora behov av energi beroende på många olika faktorer.

Hur gör Du? Lagar Du egna matlådor eller blir det ofta utelunch?

Var till Stockholm på utbildning, då blev det utelunch… en av få gånger!

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.