Annat fokus…

… Mitt fokus ligger just nu på Vasaloppet på söndag, det gör att mycket annat hamnar längre ner på listan. Som det märkts så är det Vasaloppet som tar upp mitt fokus, och min träning…

Så nu tar jag helg, fokuserar på söndagens lopp. Slutar tidigt idag, vallar skidor, äter god mat, joggar och stretchar. Jag är åter på bloggen på måndag, förhoppningsvis, tror väl att jag ska orka med att skriva en kortis då och så småningom kommer också efteråt komma en rapport om loppet… men till dess, Ha en fantastisk helg, Hejja på mig på Vasaloppet, gå in och följ samt skriv hejjarop, det kan jag behöva på min resa 🙂

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.