Veckans mage…

God morgon torsdag, sovit gott? Magen växer som den ska och vi är nu inne i v.30 så det närmar sig BF rätt fort…

Veckans mage 🙂

Så här ser magen ut nu, jag mår fortsatt bra. Tröttheten är något bättre, även om jag är trött så är det lite bättre än det har varit och det är skönt. Det går också fortsatt bra att träna vilket också är skönt och bra för jag blir pigg och mår bra av att aktivera mig och röra på mig.

Knodden är nu drygt 35 cm lång och väger drygt 1,5 kg… så han börjar växa på sig och bli en liten bebis. Vi längtar tills det är dags för BF, känns så långt bort men ändå rätt nära, det är ju typ bara 1/4 kvar av graviditeten…

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.