Gravid, v.28+3

Hej lördag förmiddag 🙂 Ändrade planer är det för dagen, utflykt och inköp till Knodden har fått skjutas på framtiden och de sista större sakerna får vänta till annat tillfälle (ingen stress jag kommer hinna…) istället blir det hemma och få lite besök…

Nu är vi inne i den 29e veckan, tiden går så fort och snart är det “bara” 10 veckor kvar till beräknat datum… Knodden har sina tider då kullerbyttor och sparkar är rätt vilda. Lite ont har det gjort nu på slutet när han får till en träff på mig, får se om det blir än värre 😉 Det blir ju mindre och mindre plats för han inne i magen när han växer…

Vid ett av veckans träningspass 🙂

Knodden tycker det är roligt när jag rör på mig och är då ofta med och “tränar” själv, jättemysigt att köra övningar och sen känna på magen när det rör sig därinne 🙂

Jag mår i övrigt riktigt bra, får ibland lite halsbränna men det är inget som hittills har stört mig nämnvärt *peppar peppar* så hoppas det förblir så, tröttheten är som tidigare, det blir inte bättre men jag blir inte tröttare… Jag börjar i vissa situationer att känna mig stor och magen är i vägen men ändå än så länge funkar det mesta bra och det är jag så tacksam för 🙂

Ha en fin lördag 🙂

Han är efterlängtad…

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

2 reaktioner till “Gravid, v.28+3”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.