Gravid, v.26 + 4

God morgon söndag, redan på väg mot sista veckan i mars, tiden bara rusar förbi och snart är vi inne i april. Knodden växer och han är livlig men rätt mysig, känns som han myser runt där inne 🙂

Från ett träningspass i veckan

Vi har nu kommit halvvägs in i den 27e veckan och det är liksom inte så lång tid kvar nu, det känns som de sista veckorna bara har rasat på, tycker det var nyss som vi var halvvägs… Det går fort nu och förberedelserna innan Knodden är här pågår för fullt.

Jag mår överlag bra, är trött men det har jag vant mig vid, mest drygt de nätter som jag sover dåligt, men som tur är sover jag för det mesta bra. Än så länge fungerar det bra att träna, med en del anpassningar och det är skönt, träningen ger mig ändå en del energi och jag skulle troligtvis vara ännu mer trött om jag inte kunde träna. Jag har vissa dagar fått lite halsbränna men inget som sitter i så det är skönt. Tänk att det snart “bara” är 10 veckor kvar… oj vad jag längtar tills Knoddis tycker att det är dags att komma ut 🙂

Gravid, Gravidmage,
Gravid v.26 + 1

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.