Reklam för mina tjänster!

Som Du säkert vet så är jag utbildad Löpcoach och Personlig Tränare och kan därför erbjuda Dig flertalet tjänster inom Träning och Löpning!

Om Du klickar in Dig på hemsidan (klick!) så finns det mer information där. Du kan läsa om mig, min utbildning och så klart vad jag har att erbjuda under fliken utbud 🙂

Hittar Du inget som Du tycker passar det Du söker så hör av Dig till mig. Jag är flexibel och vi kan säkert då ordna något som passar just Dig. Jag är liksom till här för Dig som vill ha hjälp med träning och vill se till att Du får det Du är ute efter. Är det starkare, snabbare, komma igång, börja från början, eller vad som helst så tänker jag att vi hittar en plan 🙂

Välkommen att höra av Dig!

(Detta är i samarbete med mina tjänster)

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.