Julledigt

Vi har tagit lite julledigt, var lediga som ni kanske vet redan från torsdag eftermiddag då det var 90-års party på torsdags eftermiddagen/kvällen…

Vi är också lediga nu torsdag och fredag och även nästa onsdag så det blir en del ledigt och det är riktigt skönt. Vi ska ta oss tid att ta det lugn och bara vara. Det är också skönt att kunna träna på dagtid och ändå ha en massa tid över till annat 🙂

Jag har ställt in några inlägg här på bloggen men räknar inte med att annars vara så aktiv, jag tar lite ledigt härifrån också… Men efter nyår så är jag tillbaka på full fart igen så håll till godo 🙂

Ha härliga mellandagar och ett Gott Nytt År!

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.