Snälla, använd REFLEX!

Det är mörkt ute, och har Du inte reflexer så syns du INTE! Tro inte att Du gör det! Kommer jag i bilen så ser jag dig inte om du är utan reflexer förrän du är precis framför…

Har Du reflex så ser jag dig på långt håll och kan bromsa ner. Det spelar ingen roll att Du bara ska hämta posten… Jag vill inte plötsligt upptäcka en människa på vägen, även om Du ser bilen, jag ser INTE dig!

reflex är bra!

Har Du hund? Sätt reflex på den också de syns inte heller utan reflex!

Så snälla använd reflex! Både för Din och Min skull!

Finns att köpa HÄR (Reklamlänk)

Finns att köpa HÄR (Reklamlänk)

Finns att köpa HÄR (Reklamlänk)

Finns att köpa HÄR (Reklamlänk)

(Länkarna är Adlinks)

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

2 reaktioner till “Snälla, använd REFLEX!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.