Kräftskiva!

I lördags hade vi en liten minikräftskiva hemma. Det var kräftor, västerbottenostpaj och lite bubbel. Gott, lugn tillställning och mysigt 🙂

På lördag eftermiddag efter rally och lite marknadsbesök så hade vi en liten kräftskiva hemma hos oss, bara jag, Magnus och Josse var med. Vi hade köpt kräftor på ICA, så inga egenfiskade, men de smakade bra ändå, om än inte lika som de man kokar själv. Jag lagade också en västerbottenostpaj. Det är så gott med kräftor, men det är ju otroligt pilligt så det är ju inget vi äter så ofta. Men det i sin tur gör ju också att det känns lite mer speciellt när man väl äter det. Så det blev som sagt lite kräftor, paj och så bubbel till det 🙂 En trevlig och lugn lördag eftermiddag/kväll!

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.