Gårdagen…

Första dagen på jobbet, det var lite kärvt att gå upp så tidigt, har helt vant mig (oss) bort med det under semestern, så rätt trötta var vi igår kväll innan läggdags…

Gick upp tidigt och åkte till jobbet, drygt att gå upp men bara att göra det. Sen var det så kallt, bara 9 grader (ännu kallare idag med bara 6 grader) vi har vant oss även med värmen, det är ju ändå på väg mot hösten så lite svalare mornar får vi vänja oss vid, och gärna det för min del 🙂

Efter jobbet i går gjorde vi comeback på gymmet efter ett uppehåll i sommar, vi har ju tränat på annat sätt istället för att gå in på gymmet. Vi har ju sprungit och tränat på gymmet hemma eller ute. I stugan körde vi med gummiband och någon av alla de hundratals stenar som finns där. Det funkar utmärkt som vikt 🙂

Efter hemkomst från gymmet…

På gymmet så valde vi att köra på lite blandat för överkroppen. Vi började med att köra lite uppvärmning på löpbandet för att få igång cirkulation och bli lite varma. Sambon har haft lite problem med en axel och behöver därför lite extra värme i början. Sen gick vi på med 2 bröstövningar, lite lättare vikter på första setet för fortsatt uppvärmning och sen tyngre. Därefter körde vi en ryggövning för att sen gå på 2 övningar för armarna, för att avsluta med först 1 magövning och sen så körde vi 2 övningar om vartannat, en rygg och en mage där vi turades om. Allt som allt tog passet knappa timmen och idag känner jag att det var längesen jag var på gymmet 🙂 haha

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.