Paddla kanot đŸ›¶

I lördags var vi ivĂ€g ett gĂ€ng och paddlade kanot. Mycket trevligt var det…

Att hyra kanoter och paddla Ă€r riktigt trevligt och nĂ„got jag verkligen kan rekommendera 😊 det behöver inte vara sĂ„ anstrĂ€ngande om man tar det lugnt. Vi paddlade ungefĂ€r tvĂ„ mil, det tog nĂ„gra timmar men det var inte jobbigt. Vi stannade nĂ„gra gĂ„nger för fika och bad. Det fanns kĂ€nns mĂ„nga platser pĂ„ vĂ€gen att stanna vid  mĂ„nga smĂ„ sandbanker.

Som sagt riktigt mysigt och ett bra Ă€ventyr. Vi kommer att göra det igen, men kanske i en annan Ă„. Lugnt och stilla var det, och riktigt mysigt att stanna till och bada, det var varmt ute sĂ„ ett svalkande bad var lyx 😊 sĂ„ mitt tips till er, hyr kanot och ge ett ut pĂ„ ett paddelĂ€ventyr đŸ›¶đŸ˜Š.

Publicerat av

TrÀning Löpning Lycka - Johanna L

Jag Àr en upplevelsejunkie, tycker om nya Àventyr och upplevelser. GÀrna ska de utföras med hjÀlp av min egna kropp, dÀr den fÄr utmanas, sÀttas pÄ prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptÀcka nya saker med hjÀlp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptÀcka platser till fots. Jag Àr utbildad Löpcoach, har trÀnat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer Àn gÀrna delar med mig av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.