Badkar

Att komma hem efter ett träningspass och fylla på badkaret och lägga sig där med en bok, bra musik och tända ljus. Det är grymt. Tyvärr händer det inte så ofta att jag gör det, men de gånger det händer, fantastiskt.

(I samarbete med Trygghandel.se)

När vi köper vårt egna hus i framtiden så är badkar ett måste, och det finns fantastiskt många olika sorter att välja på. Just nu har Trygghandel.se kampanj på badkar, och det finns flera olika modeller som jag skulle kunna tänka mig att sätta in i mitt egna hus så småningom.

1
2
3
4
5

 

 

 

 

Av de fem ovan som jag tycker är fina så skulle mitt val på badkar hamna på nr 3 och 5 som favoriter. Och vilket jag skulle välja beror på hur mitt badrum ser ut. Jag längtar tills den dag då jag ska börja fixa och ordna med ett eget hus, och själv på riktigt kunna välja badkar 🙂 Men som sagt, klicka in på Trygghandel.se och titta på deras badkarskampanj, många fina badkar finns där att välja på.

(Innehåller reklamlänkar)

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.