Tisdag, solen är här :)

Efter gårdagens gråa, trista och regniga väder så visar sig solen idag, och det ser så ut även de kommande dagarna. Så fantastiskt, snön försvinner ganska så fort nu och det gillar jag 🙂

Ännu ett vårtecken, tulpaner i solljuset. Dessa fina fick vi av Magnus föräldrar i helgen, det blir så trevligt med tulpaner i fin färg på bordet 🙂 Att vakna på morgonen och se solen som lyser in i vårt låga fönster och in över golvet är så fantastiskt, tänk vad solen och ljuset gör med oss när vi vaknar. Jag blir både lite gladare och lite piggare, även om jag för den delen inte hoppar och skuttar av pigghet, men det blir lättare att kliva upp och nästan inga lampor behöver tändas.

Att få sitta i hallen och vila benen efter ett träningspass 🙂 I kväll så intar jag kanske denna pose igen efter att jag har varit ute och sprungit med sambon. Det är så roligt att han vill följa med ut och springa, idag ska vi köra ett löpteknikpass följt av lite korta intervaller. Då passar det bra för honom att följa med, på långa intervaller eller långa löppass så kör han hellre något annat. I gengäld tycker jag det är roligt att följa med han på gymmet och träna övningar där som jag inte är van vid och med lägre intensitet än jag har om jag kör själv 🙂

Det är grymt med erfarenhetsutbyte 🙂

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.