Nervös?!

Det är inte många dagar kvar till Vasaloppet nu. Det är en lite konstig känsla som ligger i magen… är det nervositet eller vad är det?

Ja, det är lite konstigt, jag tycker inte att jag är så nervös. Jag kanske är nervös att jag inte är nervös?! Eller, jag vet inte riktigt mina förväntningar, ska det bli kallt och kärvt. Hur kommer kroppen att reagera, hur mycket press sätter jag på mig själv på mitt genomförande? Jag behöver nog innan söndag komma fram till hur jag ska genomföra mitt lopp, och det får bli fredag/lördag när jag vet mer om väderförutsättningarna, då bestämmer jag hur jag ska lägga upp loppet. Tror nog att det här blir bra ändå, det är en skräckblandad förtjusning jag har i kroppen för söndagens skidtur 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *