Nervös?!

Det är inte många dagar kvar till Vasaloppet nu. Det är en lite konstig känsla som ligger i magen… är det nervositet eller vad är det?

Ja, det är lite konstigt, jag tycker inte att jag är så nervös. Jag kanske är nervös att jag inte är nervös?! Eller, jag vet inte riktigt mina förväntningar, ska det bli kallt och kärvt. Hur kommer kroppen att reagera, hur mycket press sätter jag på mig själv på mitt genomförande? Jag behöver nog innan söndag komma fram till hur jag ska genomföra mitt lopp, och det får bli fredag/lördag när jag vet mer om väderförutsättningarna, då bestämmer jag hur jag ska lägga upp loppet. Tror nog att det här blir bra ändå, det är en skräckblandad förtjusning jag har i kroppen för söndagens skidtur 🙂

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.