Hund och Katttvakt

Onsdag-fredag så var vi hund och kattvakt. Det är trevligt men det är också mer planering och tidskrävande…

Ja, det är otroligt mysigt, Sacke har bott hemma hos oss, vi har fått lämna och hämta han på hunddagis. Det tar lite längre tid på morgonen, och vid träning efter jobbet så får man tänka till och det är inte supersmidigt och inte så flexibelt som vi är van vid. Katten har varit hemma hos sig så där har vi varit och tömt lådan och myst med henne så hon inte ska känna sig så ensam.

Lättskött och trött

Sacke börjar bli till åren och är rätt lugn så det är “lätt” att ta hand om honom. Han blir så glad när vi hämtar honom och när vi är hemma allihop, då lägger han sig och sover.

Troja är drottning hemma hos sig

Katten håller till hemma hos sig, men vart glad när jag och Sacke kom dit och var där en stund så hon fick mysa lite. Hon njuter av att vara hemma men saknar sin hundkompis och matte.

 

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.