Veckans pepp, v.44

Sluta att jämföra Dig med andra, jämför Dig med bara Dig själv! Det Du kan göra är att vara den bästa versionen av Dig själv, och det är ingen annan som kan vara 🙂

GIPHY Studios Originals motivation cheer cheerleader motivational GIF

Tro på Dig själv! Var Ditt bästa jag! Du klarar det!

 love penguin you can do it believe in yourself nandos GIF

(GIF:s från Giphy.com)

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.