Veckans pepp, v.40

Lev ut dina känslor! Jag kan tycka att det känns så mycket bättre när jag verkligen får leva ut och visa hur lycklig och glad jag är, men också att det är ok att få vara nere och ledsen ibland. Men jag brukar oftast göra så att jag förstärker mina positiva känslor med lite dans, och ge mycket energi i dem, men låta mina känslor bara vara när jag är lite nere, jag vill inte förstärka dem på samma sätt. Jag tänker att det är bra att förstärka sin bra känslor 🙂

Så mitt pepp den här veckan är, lev ut dina positiva känslor, dansa, sjung visa att du är lycklig!

Det här är jag när jag är lycklig/glad/nöjd:

  reaction happy excited GIF reaction happy yes mrw GIFAT&T reaction happy baby excited GIF

(bilder/Gif från giphy.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *