Jag presenterar 3 st Topp 3 :)

Då var det fredag igen, ytterligare en veckas semester har passerat och jag tror att det är dags för en ny fredagslista.

Idag tänkte jag bjuda på 3 olika topp 3 🙂

Mina 3 bästa Träningspass

  1. Långt pass på skidor en kall vinterdag med mycket snö och sol
  2. Tufft gympass tillsammans med Sambon
  3. Löpning på fjället

Mina 3 bästa platser

  1. ”Topparna” mellan Abisko och Riksgränsen, området kring Björkliden, Låktatjåkka och topparna där är helt fantastiska
  2. En strand i Napier, Nya Zeeland med en solnedgång
  3. Vartsomhelst bara jag får ha med mig sambon <3

Mina 3 bästa löpplatser

  1. Svenska fjällen
  2. Vandringsleder
  3. Nya platser

Träning, Löpning, Lycka, Löpcoach, Bollnäs

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.