Gårdagens träning (22/2 2017)

Igår var en lite mellandag, sådär lagom sugen på att träna, lite lagom trist väder ute. Så jag passade på att smita ner i källaren hemma en sväng, där har jag för tillfället min trainer, alltså min racercykel. Det är ganska tråkigt att sitta där nere, jag har musik och bok med mig för att kunna bryta av lite, jag ser verkligen fram till vi kan göra i ordning vårat “gym” så det blir lite trevligare omgivning att titta på, nu var det tvättmaskinen och betongväggen. Men det är otroligt lyxigt att ha den här möjligheten hemma. Skönt för benen att skölja ur lite inför dagens intervaller senare i kväll. Och det är bra för huvudet att få plågas lite också 😉

Här sitter jag och trampar, runt runt men jag kommer ingenstans.

Alternativ träning på cykeln
Trainer i källaren

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.