Vem är jag?

Jag heter Johanna och har bestämt mig för att anta en ny utmaning. Det är en tanke som har legat långt bak i huvudet under flera år och nu har jag bestämt mig, jag ska till en början gå utbildning till löpcoach. Då jag själv under hela min uppväxt och i vuxen ålder utfört konditionsidrott så har jag med mig otaliga erfarenheter kring träning, upplägg, periodiseringar och diverse olika typer. Jag har fått mycket hjälp och samlat kunskap under min tid som elitaktivt (numera elitmotionär) så det jag vill göra är att ge tillbaka av min kunskap till andra som behöver den, oavsett om du är nybörjare, vill ta första steget, satsa på det där loppet, vill ha y input och ett nytänk så kommer jag att kunna erbjuda något som passar dig.

Vill du läsa mer om mig, gå in på hemsidan, www.traninglopninglycka.se

Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail till info[at]traninglopninglycka.se

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

En kommentar till “Vem är jag?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.