Hej

Välkommen till min blogg. Det här är min nya utmaning, att utbilda mig först till löpcoach och sedan om utfallet vill sig väl även till personlig tränare. Främst kommer jag att rikta mig mot konditionsidrott då jag själv i hela mitt liv har hållit på med orientering på hög nivå.

Jag kommer att erbjuda löpcoachning, enskilt eller i grupp, personligen eller online vad som passar dig bäst, jag håller till kring Bollnäs i Hälsingland.

Publicerat av

Träning Löpning Lycka - Johanna L

Jag är en upplevelsejunkie, tycker om nya äventyr och upplevelser. Gärna ska de utföras med hjälp av min egna kropp, där den får utmanas, sättas på prov och testa nya saker. Jag vill att fler ska upptäcka nya saker med hjälp av sin egen kropp, att vilja ta steget att börja springa, upptäcka platser till fots. Jag är utbildad Personlig tränare & Löpcoach, har tränat konditionsidrotter i hela mitt liv. Jag har mycket erfarenhet med mig som jag mer än gärna delar med mig av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.